لو انتي من عشاق البطاطا النهاردة هنشارك معاكم وصفة مختلفة للبطاطا وهي صينية البطاطا بالمارشيملو ، تابعي معانا واتعرفي على الطريقة بالخطوات.
المكونات:
- 1 كيلو بطاطا.
- 6 معلقة كبيرة سكر.
- 4 معلقة كبيرة زبدة سايحة.
- ¼ كوباية لبن.
- 2 بيضة كبيرة.
- ½ معلقة صغيرة فانيليا سايلة.
- ½ معلقة صغيرة ملح.
- 3 كوبايات ميني مارشيملو.

الطريقة:
1- سخني الفرن على درجة حرارة 200 درجة مئوية ، هاتي صينية غطيها بورق فويل وحطي عليها البطاطا ، وخرميها بالشوكة ، دخليها الفرن لمدة 40 – 50 دقيقة ، حسب حجمها ، اختبريها بالشوكة عشان تتأكدي انها استوت كويس ، وبعدها خرجيها من الفرن.
2- خفضي درجة حرارة الفرن ل 180 درجة مئوية ، سيبي البطاطا تبرد لمدة 20 دقيقة على الاقل ، واثناء الوقت ده ي بولة اخفقي السكر, الزبدة, اللبن, الفانيليا, والملح مع بعض.
3- قشري البطاطا وضيفيها لخليط اللبن واهرسيها وقلبي المكونات كلها مع بعض لحد ما تمتزج كويس ، واخر حاجة ضيفي البيض ، وقلبيها مع باقي المكونات.
4- افردي خليط البطاطا في صينية مستطيلة صغيرة ، ودخليها الفرن لمدة 20 دقيقة.
5- خرجي الصينية من الفرن ، ورشي المارشيملو على الوش ، ودخليها الفرن مرة تانية لمدة 5 – 10 دقايق كمان ، لحد ما المارشيملو يتحمص وياخد لون بني دهبي فاتح ، وقدميها على طول وهي سخنة.
عرضنا لكم زوارنا الكرام أهم التفاصيل عن خبر صينية البطاطا بالمارشيملو على دوت الخليج فى هذا المقال ونتمى ان نكون قدمنا لكم كافة التفاصيل بشكل واضح وبمزيد من المصداقية والشفافية واذا اردتكم متابعة المزيد من اخبارنا يمكنكم الاشتراك معنا مجانا عن طريق نظام التنبيهات الخاص بنا على متصفحكم او عبر الانضمام الى القائمة البريدية ونحن نتشوف بامدادكم بكل ما هو جديد.
كما وجب علينا بان نذكر لكم بأن هذا المحتوى منشور بالفعل على موقع بنات حوا وربما قد قام فريق التحرير في دوت الخليج بالتاكد منه او التعديل علية اوالاقتباس منه او قد يكون تم نقله بالكامل ويمكنك قراءة ومتابعة مستجدادت هذا الخبر من مصدره الاساسي.
